Ny blogg!!

Funderade på att börja blogga här redan i september men av någon anledning så blev det inte så. Hoppas ni fortsätter att följa min blogg på Nattstad!

Direkt länk till min nya blogg om du klickar här!


Bye bye blogg.se!!

Fashion photography


Börja på blogga på finest?

Funderar på att göra en ny blogg, för this one sucks!! Tänkte prova någon ny sida, blogg.se är boring :( Men får se hur det blir... funderar på att börja blogga på finest!! Självklart raderar jag inte den här bloggen...vet ju aldrig om man kommer tillbaks ;)


Home today...

Är hemma idag och pluggar. Orkar inte åka till skolan för att bara lämna in några papper, utan lämnar in dem imorgon när jag ändå ska dit för att fixa lite saker!!

Sov till typ halv 1 idag, skönt!!! Nu ska jag som sagt plugga, orkar inte hitta på något senare, så blir nog bara att vara hemma hela dagen.



hahahaha


Blääääääää

Har verkligen ingen ork eller lust till att blogga idag. Var en underbar kväll hos Matilda igår! Vaknade runt 10 i morse och drog till skolan, efter plugget blev det stan för att träffa mamma, fick tag på ett par nya jeans!

Vill göra om i mitt rum look like shit in here!! Och jag överdriver INTE!! Men ikväll blir det bara att plugga och sen sova tidigt, är ganska så trött.


Drar till min stjärna...

Och sover även där, smell you later!!


Anorexia nervosa

Jag minns den dagen jag föll ner och jag blev sjuk, såg med andra ögon på min kropp hur jag såg ut. Kunde inte lyssna på de orden som än sas, "Att jag dög som den jag va". Jag tappade greppet, greppet om mitt liv och det enda jag fokuserade på var att gå ner i vikt. Jag märkte inte själv hur jag blev tunnare och mindre, folk reagerade men jag blåste bort dem som vinden. Jag rasade i vikt, jag blev smal jag blev liten. Jag ville bli smal för att känna mig glad, trodde att maten jag åt inte fick mig att må bra. Men nu i efterhand så förstår jag hur det var, när jag tittar på bilder och ser hur smal jag var. Trodde att jag hade kontroll men jag tappade den helt, och om jag inte hade fått hjälp hade jag inte överlevt.

Jag minns vad det hela va som startade allt, jag ville straffa mig själv för att jag kände mig så kasst. Jag sa till mig själv att när jag har nått en gräns, så kan jag sluta och bli lycklig igen. Jag vågade inte berätta, ville inte ha nån hjälp och att min målvikt bara sjönk, det skrämde inte mig. Jag bollades med tanken när jag kände mig så dum ibland, Jag visste att jag inte var fet men hade redan satt mig fast. Kunde inte ta mig ut var så less på all ångest, ville tillbaka till tiden då jag inte brydde mig om det.
Då jag kunde äta mat utan att må dåligt nästa dag, inte ställa mig på vågen och se kilon som ramlar av.


I want to be your favourite hello and your hardets goodbye.

vodianova.jpg Vodianova image by twift


I wish i was still her


For me singing is like breathing.

Sitter nu och lyssnar på massor med musikal låtar, saknar så mkt att sjunga :( Skrev nyss till Sophie och hoppas på svar trots det svåra hon nu går igenom!!!

Men iaf... Helgen har spenderats med älskling, Annie och Viktor i oxelösund. Vi har inte riktigt hittat på något speciellt men är helt slut så ska sova nu en stund innan middagen. Ska ut på resturang och "fira" pappa på fars-dag onödigt va? :P haha

Aja, natti so long<3



Bíld på mig och älskling från någon helg sen :)


Just like a tattoo I'll always have you...



Vill göra en tatuering på nacken/ryggen. Testade lite på en bild och tyckte det blev grymt snyggt!!!

Här är några av dem sakerna jag funderar på att skriva, finns så många fina :D



ththL-1.jpg life image by the_kittycat_love_club


You dont know how strong you are, until being strong is your only choice.

Tog nyss skönaste duschen på länge!! Suttit nästan hela kvällen med ansiktsmask och hårinpackning och sen bara sköljde jag av allt med varm vatten i duschen, känner mig så fräsh nu!!

Från och med nu ger jag ett litet löfte också... Att börja äta mer hälsosamt. Inget mer godis fram till jul, tror ni jag klarar det? ;) Kommer bli svårt för mig som är en sådan gottegris, men nu fan ska jag komma i form!!!


Vem fan har du blivit?


Baby



Kan inte låta bli att tycka att Justin Bieber är lite söt!!! Älskar låten :D




Annie fick mig att gilla dem....


Hittade mina älsklingar....

På dinsko barn avdelning!!!! men visst är dem cute? Sidenband och allt :D Im in löööve with them!!!

High boot


Oh crazy day!

Skola idag, Annie kom och våldgästade mig i morse ;) mycket nice!! hehe. Efter lite plugg, en god lunch och lite slö framför datan i skolan så drog vi in till stan för att kolla runt lite. Hittade en del fina saker, fuck att man inte har pengar.....men gud va bra att jag har en snäll mamma :)  För mami kom till stan och mötte upp oss, dock åkte Annie hem då :( Men fick tag på en hel del, men behövde faktiskt varende en av det!!!

Midcut boot

Skor från DinSko, (älsklingen kommer hata dem)


Jeans från BikBok


Halsduk från Åhlens (OBS den på bilden är från HM men ser exakt ut som den jag köpte)


Så sööötaa!!!

Klicka för att förstora bilden

Hittade dem här söta uggs look a like skorna på hos have2have. Cute huh? :D


Måste köpa skor...

Nu har snön kommit, hehe. Mina uggs är sönder så det måste jag köpa nya men måste även köpa några som tål vatten. Funderar på sådana där känger alla typ har. Der som är det tråkiga... Men dem är grymt snygga!!! Eller vad säger ni?


Midcut boot




Gubben i lådan




Hästar finns bara i fantasin

Trodde att jag skulle hinna med att skriva lite i bloggen igår kväll hos Matilda men vi hade fullt upp!! Hade det underbart mysigt med bästavännen!!!

Nu har jag ont i magen och min far är sur på mig för det....hur tänker vissa(?)

Aja, lägger upp några bilder från igår. ciaaaooo








Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Plugget nu, Smell you later!!

wera.gif natalia vodianova image by andii_puq


I am only human

I am a human,
and I want to be loved
like everybody else does.




Love like never before

Gud vilken dålig uppdattering jag haft, fy skäms på mig!! haha men har inte haft tillgång till någon data, har nämligen spenderat mitt lov på landet i huddinge utan data. Har varit med älsklingen varje dag vilket har varit hur mys som helst!! Vi har mest legat i våran stuga och tittat film och tjockat oss ;) Under lovet blev det bara 2 vändor på krogen!! Men det räckte för mig :)

hm ja,vad mer ska jag säga?

Kommer med mer update senare!!


Är nu på väg in till stan med älsklingen :...

dsc01277 (MMS)

Är nu på väg in till stan med älsklingen :) haft ett skönt lov so far! Bloggar mer när jag kommer hem till datan igen;) Hehe hittade en gammal bild på mobilen


One



Every girl has three guys in her life.
The one she loves.
The one she hates.
and the one she can't live without.
And in the end,
They're all the same guy.

nataliavodianova1.jpg natalia vodianova image by claudiacifu


My bad

Riktigt dålig update på sista tiden men har inte haft tillgång till någon data. Har varit med älsklingen sen i fredags när han kom till sthlm :) Var ju barnvakt åt mina favorit busungar i helgen :) Och har haft full upp. Var även en sväng på krogen på lördags kväll. I natt sov jag och älsklingen hos mig och nu har han åkt för att träffa en kompis. Jag och Annie ska ju på modelll fotografering :D iiie, ska bli kul!! Så nu måste jag hitta lite kläder att ta med mig, men vi hörs nog innan jag drar :D


RSS 2.0