Älskling


Love Quote Pictures, Images and Photos


<3

Quote Field Love Landscape Pictures, Images and Photos


Dear John



So Pem Pem style...

Wonderful!!

Kom hem för en liten stund sedan. I morse åkte jag och mötte upp Annie i sumpan. Vi solade och käkade. Sen hade vi bara svenska och sen slutade vi för dagen :D Jag tog då pendeln in till stan och mötte upp älsklingen, jag tog några resekataloger, hehe är j'vligt sugen på att resa bort ;) Sen drog vi hem till mig och fixade lite saker och sen till Vårberg och åt middag och firade Rickard!!

 

Efter det drog vi hem till Adde och sen tog vi en promenad i kvälls solen upp till Tippen, jätte mysigt va det!! Sen följde dem mig till centrum och jag tog tuben hem.

 

Nu måste jag plugga lite. Måste få klart min svenska uppsatts. Ska även kolla igenom resekatalogerna jag tog idag :D hihi

 


Monday morning sunshine!!

God morgon på er sweethearts! Är uppe tidigt idag, men ska åka och träffa Annie redan 11 i sumpan, trots att vi inte börjar förrän 1. Men vi ska hinna med att sola och lunch innan vi börjar ;)

 

Efter plugget ska jag möta älskling, får se vad vi hittar på, men vi tänkte iaf vara ute i det fina sommarvädret !! :D


Love turns to hate

fake.jpg Funny Quote image by XerolovesZexion


Säg ingenting till mig



Kom hem när du vill
jag är vaken hela natten
kom hem när du vill
jag är vaken hela natten

Säg ingenting till mig
jag ser allting ändå
säg ingenting till mig
det hörs på stegen när du går


Sen en tid tillbaka

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Tierd of looking like a monkey...........

Är jävligt trött!!


Annie<3

Vi träffades för snart 2 årsen för första gången, fan va tiden har gått fort!! Jag kommer ihåg när jag tittade runt på alla nya ansikten. Jag såg ditt och tänkte: "Den enda som ser normal ut här".

Annie, du är en speciell människa, du är en äkta vän och fan vad jag älskar dig!! Allt du gjort för mig, allt vi gjort tsm!! När du och jag är som galnast försvinner alla problem och jag blir extremt lycklig. Ett tydligt exempel på det är maj för ett årsen. Jag var ledsen, du tog fram shots, biff och en hatt och du gjorde de till en kväll jag sent kommer glömma!!

Jag älskar din humor. Våran humor. När vi är med varandra så skrattar vi alltid, och det är väl så det ska va?

Jag litar inte på många, men jag litar på dig. Ett av mina största misstag var när jag höll på att förlora dig som vän. Men jag fick lyckan att få behålla min egna lilla syster!!


Annie Westlund, syster, älskar dig!!




Sommar låt!!


Trött tjej med en pago...

Kom nyss hem från gymmet. Blev inget långt pass idag,men orkar verkligen inte det. Har varit trött hela dagen :(  Sitter här nu med min favorit juice (pago) och ska snart ta en dusch. Efter det blir det mat, kassler och sallad, nyttigt!!

 

Resten av kvällen ska jag packa och sen försöka komma i sängen tidigt.

 


<3

 

Åker till min älskling imorgon, U N D E R B A R T !


Happy day!!

Är hemma nu. Slutade tidigt idag, super skönt!! Hade ca 1 timme samhäll på morgonen sen skulle vi alla in till stan på studiebesök. Var ganska intressant faktiskt!!

 

Efter det åkte jag och Annie till sumpan och tog varsin sub, sen satt vi och njöt av det varma vädret.

 

Sitter nu och fixar naglarna, Filar på dem och lägger på mirakel nagellacket från Sally Hansen, sen blir det rosa naglar!! Får se vad jag hittar på när naglarna är klara men är trött som tusan så funderar faktiskt på att ta en tupplus haha. Ikväll ska jag iaf till gymmet och sen blir det att packa för morgon dagen då jag åker till älskling.

 


Blondare, gladare, tröttare

Snart blir det sängen som gäller för mig. Sen min sista update har jag hunnit börja med att designa en kompis blogg, färgat håret samt fixat lite hudvård (ansiktsmask etc). Väntar på att mitt ny färgade hår ska torka helt sen blir det bumms i sängen!!

Slutar tidigt imorgon, så skönt!! Ska åka och sola (förhoppningsvis med annie) och efter det blir det gymmet sen får jag se vad som händer, kommer ha gott med tid över!! :D Me like!!



Kilklackar


fashion.jpg quotes image by AsianCutieMimi

 


Hemma från gymmet, syndat med taco

Kom hem från gymmet för en stund sen. Känner mig nyttig :D  Dock åt jag en del taco precis när jag kom hem :$ hehehe, alla som känner mig vet att jag älskar taco ;)

 

Ikväll ska jag färga håret, scaaryyy!!!! :O

 



Fan va långt hår jag fått, I didnt know that!!!


Today is a good day

Hejsvejs på er, idag mår jag bra :D Har kommit en bit med sömnaden i skolan, börjar komma ikapp dem andra känns det som, wonderful!!

 

Åt lunch med Annie och Alex idag, hahaha fan va kul jag och annie hade åt alex plasthandskar, he's craaazy :D

 

Efter plugget drog jag och Annie in till stan. Vi gick runt en stund och tittatde på bl.a hårfärg och klänning/topp till henne hon kan ha på skolavslutningen :)

 

Senare mötte jag upp mammsen i gallerian. Vi tog en snabbis på stan, men fick köpt det som var viktigast!!





Svart klänning
Vit bh
2 vita baslinnen
ansiktsvård
silverschampo
mintgrön nagellack
hårfärg


Step Up 3D



Step Up 3D - Have to see!!

Dirty Dancing 2

Nu blir det att krypa ner i sängen med en påse godis och titta på "Dirty Dancing 2", älskar den filmen :D








Tisdag morgon , Im not a sunshine.

Mår inte på topp idag. Är osäker på om jag ska till skolan lr inte.. Tack o lov så har vi lite sovmorgon så har en stund till att fundera på hur jag ska göra.

Dåligt väder idag. I sucks!!

 


The smell of your skin lingers on me now

_love_.jpg _love_ image by katiebear0033


Dagens Outfit




First day on my last day



Härligt väder idag! Har hunnit med ganska mkt faktiskt!! Åkte till skolan och åt lunch med Annie och Carro. När vi slutat åkte Annie och jag till Vällingby och solade lite, fick ta mig fan fin färg!! :D Ska sola mer senare i veckan också!! Har även shoppat lite saker, en klänning och en topp, fin fint ;) Sen åkte jag hem och gymmade. Är helt slut nu och ska snart käka. Ikväll blir det tidig läggning skulle jag tro!!


Pem Pem Likes:






Titta så brun jag var förra året när jag va på kryssning i Hawaii!?!

 

Åh vill bli brun nu!!!


När jag cyklar så låtsas jag att min cykel är en häst

Vaknade runt 10 av att älsklingen ringde mig. Då var det dags att gå upp. Solen skiner så tänkte gå ut och sätta mig på ballkongen fram tills det är dags att knata till skolan ;)

 

Idag måste jag hinna med att sola och träna. Ska försöka få in shopping någon annan dag i veckan, men tycker det känns trist och shoppa i det här fina vädret..eller har jag fel? ;)

 

Nu har jag klätt på mig, sminket fixar jag i sista sekund så at jag ka sitta ute och njuta av solens strålar mot mitt bleka ansikte so long ;) hehehe.

 


Kan du lova mig föralltid?



love.jpg quote image by X574X



Snälla, lämna mig aldrig.


Veckan i tankar

Sitter just nu och planerar den kommande veckan. Har en del som ska hinnas med faktiskt. Måste träna, sola, shoppa kländer + köpa skor från Belle shoes. Och med alla dem här måstena ska jag även hinna med skola och träffa vännerna. ajaj, ont om tid kallas det!!

 






Skorna från Belle Shoes som är ett have to have!!


Pem Pem <3 HM








Söndag

Hej på er sweets! Har ni haft en lika fin helg som jag?

Har varit hos älsklingen i vårberg hela helgen och njutit av det underbara vädret!! Har dock även druckigt både fredag och lördag så är jävligt trött och sliten nu fan hehe, inte bra.

 

Nu ska jag umgås med mitt hjärta, han åker hem senare ikväll. sieoo

 


God morgon. Sitter nu och väntar på tuben ...

dsc00209 (MMS)

God morgon. Sitter nu och väntar på tuben till sumpan där jag ska möta annie. Sen blir det en lektion och efter det börjar helgen!


Du älskar inte mig






Åt helvete med allt.

Skrev ett långt inlägg om hur fucking down jag känner mig. Såg för deprimerande ut så raderade det. Dessutom skulle antagligen ingen orka läsa det med tanke på att det va j'vligt långt.

 

Har nyss målat naglarna. Väntar på att dem ska torka helt sen ska jag sova. Känner mig trött, sliten och ledsen. You dont ever care!!

 

dream miss


Things I'll never forget

thethingsillneverfrget.jpg sad quotes and sayings image by emmahco1922


Im feeling down...


loveeee-1.jpg qoute sad image by justme56


Pem Pem loves Gina









Sunshine

God afton på er :D hehe

Fan vad jag älskar vädret, känns som om jag redan vore i spanien ;) !!

Idag var det skolan som vanligt. Det var väl sådär roligt men whatever.

Efter plugget drog jag och annie till fridhemsplan och solade en snabbis, och efter det gick vi en runda till rådis. Vi i klassen ska ju grilla där nästa helg så vi skulle bara checka läget lite för att planera vidare :)

Efter det drog vi hem, jag till thorildplan och hon till spånga. När jag kom hem tyckte mina föräldrar det skulle vara trevligt att gå ut och äta på våran favorit Tapas Bar. Var riktigt mysigt att sitta på uteserveringen i solen och käka spansk mat, Such a summerfeeling man!!

Nu ska jag iaf ta en dusch och sen ska jag fixa naglarna. Ska försöka att lägga mig tidigt idag så att jag är pigg imorgon!!


God natt Onsdag.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Fastnade framför datan med att kolla lite saker.

 

Imorgon är det skola som vanligt. Efter det ska jag åka och möta upp Alma vid stureplan, troligtvis om det är fint väder blir vi sittandes i hummlegården :D mys!!

 

Efter det tänkte jag nog dra ner till gymmet en stund, blir ju inget gymmande i helgen, kommer ha häcken full med min älskade älskling som kommer på fredag :D wiiee!!!

 

Men NU, god natt ;)

 


True



speak.gif about me quote image by devinecow40

 


Hiss/Diss



1. Det fina vädret, så grymt underbart!

2. Långa klänningar. Jag har innan haft svårt för det, men nu...så jävla snyggt!!

3. Mintgrönt nagellack, so Pem Pem style ;) haha ne driver, men det är fräsht!!




Sol, jag älskar dig!!



Lång klänning (den på bilden är från HM)




Vackra naglar i mingrönt- Depend, Chanel och Isadora är några av märkerna som säljer färgen.




1. Ångest - Något vi alla lider av vid olika tillfällen, it sucks!!

2. Att vi för tillfället inte har några taklampor här hemma. Oehört irriterande..

3. Bleka ben - Jag vet att även jag har bleka ben, men det se faktiskt skit ut när man klär av sig barbent och går omkring med vita lysande ben. Usch!!


Inte välkommen...


 
Ja tack till bruna ben istället för den bleka!!


Vit klänning!

Vill ha en fin vit sommarklänning!!

 

Just den på bilden är från Gina Tricot


En toppen onsdag!!

Hello friends!!

 

Visst är det underbart väder ute?

Är på toppen humör idag faktiskt!! Skulle möta Annie vid pendeln men hennes pendel hade fastnat så fick gå till skolan utan den lilla knasbollen :( hehe

 

Men lugn..hon kom sen tack o lov ;) Annie som gör mina dagar i skolan! Love you girl! Självklart åt vi ute på lunchen, and belive me, när Pem Pem äter ute, då är det fan sommar!!!

 

Hade sömnad hela dagen och efter det åkte jag och Annie in till stan för att titta lite saker. Sen skulle hon åka till sin pojke och jag väntade på mammsen.

 

Jag och mammsen gick runt och shoppade lite. Fick tag på en del fina saker faktiskt!!!





Shorts, linne och kjol - Allt är från Zara.

Köpte även en lång svart klänning, men den gjorde sig inte bra på bild så skiter i att lägga upp en bild på den ;)


Men iaf.. så åkte vi hem sen och bagav oss ner till gymmet. Mamma gick på friskis och svettis pass medans jag var i gymmet. Gymmade ca 1 h och 30 min så är ganska så trött nu.

Kom hem för en liten stund sen och ska snart hoppa in i duschen och sen äta.

men jaa, det var nog allt för idag... eller iaf för tillfället ;)

ciaaoo

 


Nothing compares to you...

Känner mig ganska trött nu faktiskt. Ska nog ta och krypa ner i sängen. Börjar halv 9 imorgon så blir ingen sovmorgon :(

 

Efter skolan måste jag in till stan och kolla lite saker, och sen på kvällen blir det träning igen.

 

aja, hörs imorgon!! ♥


Doft av hägg och sol

Är hemma nu från en lång dag. Åkte till sumpan och mötte upp Annie i morse, medans jag väntade på henne sprang jag först på Ola som jag stod och snacka med en stund, sen Zandra och sen Due. Åh va längesen det va jag så Due. Lika söt som alltid va hon!! :D

 

Sen gick vi till skolan och sydde. Tog en lunch ute i solen, subway såklart ;) Efter det hade jag data och sen flöt dagen på och klockan blev halv 5 och det va dags att gå hem.

 

Sprang direkt hem och bytte om till träningskläder och begav mig ner till gymmet. Vad där i kanske 1 timme sen va jag tvungen att gå hem. Har nu hunnit duscha och ska snart äta.


Good Night Mr

Nu är det dags för sängen. Början halv 11 imorgon men ska möta Annie vid pendeln runt typ 10 ;)  Slutar skolan halv 5 imorgon, och direkt efter det drar jag hem och byter om och sen ner till gymmet.

Men nu ska jag sova, sov sött babes!!


Beach 2010, here I come!!



Nu blir det hårdträning för min del. Ska börja gymma minst en gång i veckan (gärna mer) och ska börja gå på en diet som endast innehåller nyttigheter. Inget mera godis, ingen mera cola.



Ut på promenad med Joel,

Nej kan inte sitta inne mer, beger mig ut på en promenad med Joel. Är ändå ingen hemma hos mig... Får se när jag kommer hem.


Ny Shoppat



Haha dålig bild men whatever. Köpte den här bikinin idag + nagellacket. Allt är från HM.

Älskling



z139678554.png One Republic lyrics image by x3briannaboo


Pem Pem likes: Kilklackar!!



Från Belle Shoes är dem här underbara kilklackarna!!


Ballerina skor!!


HM

HM

HM

Belle Shoes

Belle Shoes

Dags att köpa bikini...









Sunlight

Efter frukosten råkade jag somna, Efter det var det nästan omöjligt att gå upp!! Älsklingen ringde och väckte mig två gånger och efter andra gången fick han upp mig. Satt då en stund på ballkongen och gassade i solen, fan va underbart!!

Efter det gick jag in en stund och började fixa med en ny design, va tycks?

Ska ut i solen nu igen och njuta av solstrålarna :D Vid halv 4 ska jag möta mamma i stan och köpa ballerina skor och en sommarklänning. Efter det ska vi till gymmet och titta.


Ganska skönt att ha de lugnt idag, ingen stress ut lr så.

aja, nu ropar solen  hej soloong!!



Summerfeelings

God morgon mina hjärtan!!

 

Igår när vi kom hem gick jag och älsklingen på en promenad i det fina vädret. Efter det var det hem för mat och resten av kvällen tillbringade vi i sängen tittandes på Wallander. Efter det sov vi. Båda trötta efter den tidiga uppstigningen och långa bilresan hem från Åre.

 

Vaknade 6 idag. Jag följde med honom till tåget och sa hejdå. Efter det började jag åka hemåt igen. Fick då reda på av Annie att vi är lediga idag. Bra start på veckan or what!?!

När jag kom hem lagade jag frukost och satte mig i sängen och åt den. Har inga planer för dagen än så får se vad som händer. Trodde som sagt att det var skola. Men ut ska jag iaf och njuta av det fina vädret, visst får man härliga sommarkänslor? :D



Hemma från Åre

Är hemma från Åre nu. Ganska så skönt faktiskt :) Sitter just nu med älsklingen och kollar på tre kronor hehe ;) Aja, kommer nog inte höras förrän imorgon då älsklingen har åkt :(

 

mån


Dålig update men är i åre

Är just nu i Åre med familjen och älsklingen. Förlåt för dålig update men har ingen tillgång till data. Just nu lånar jag älsklingens. Jag har det iaf toppen här, dåligt väder bara :(


Jag uppdatterar igen nä'r jag kommer hem!! ciaaooo



Tisdag morgon

God morgon!!  :D vaknade av solen i ansiktet och kunde inte somna om, lika bra det kanske, ingen risk att jag kommer sent då... kanske ;)

Nu ska jag klä på mig och lägga lite make. Runt 10 över 10 ska jag möta upp Annie i sumpan och tsm med henne gå den korta biten till skolan sen. Har datakunskap och sömnad idag :) Ganska skön dag, lite synd bara att jag inte slutar förrän halv 5 :( Suck!!

Älsklingen kommer idga. Så efter skolan så ska jag vara med honom. Han pratade om att vi skulle in till stan en snabbis, men sen blir det nog direkt hem till mig och ha mysigt ;)


Trött, god natt

Nu blir det bedtime för mig. Varit uppe alldeles för sen nu, men jobbade på Zandras design (lägger självklart upp bild sen). Blev ganska nöjd faktiskt. Får se vad hon tycker imorgon ;) Har hunnit med mkt ikväll, skit bra!! Hunnit städa, duscha, prata med min bror, målat naglarna, lagt ansiktsmask, nopprat ögonbrynen samt då Zätas design. hehe är ganska imponerad av mig själv faktiskt ;)

Men nu är jag trött och kommer sova som en stock kan jag lova!! Skönt att jag inte börjar förrän typ halv 11 imorgon, tror jag kommer behöva den där sovmorgonen.


Och juste... min älskade pojkvän kommer imorgon!! :D


Men nu.. God natt!!



Ojoj, old pic again!!

Bror



Jag saknar dig storebror. Jag saknar allt som jag aldrig mer kommer få uppleva!

A great start on the week!!

Är hemma nu. Åkte till skolan, skrev mitt prov, gick bra tror jag :D Efter plugget drog jag och Annie hem till mig och efter det till stan och mötte John och Ola. Vi väntade på Edward som sen efter ett antal timmar kom. Men då skulle jag och Annie till solariumer. Ville bli sådär fräsh brun ni vet? Har faktiskt lyckats dem senatse gångerna, men den här dagen blev jag röd och fräkning. Fint :D !!

Jag och Annie satt kvar ett tag i fridhemsplan och segade, båda vart skit trötta av någon anledning. Vi skulle först åka och träffa Edward igen, men kom fram till att vi var för trötta för det!!

Så jag kom hem och målade naglarna, blev latte färg hehe. Ska snart äta och efter dte blir det städning och dusch,

Imorgon kommer min älskade pojkvän hit!! Saknat honom så mkt!!!



Jag och Annie (Bilden är inte tagen från idag)



The Last Song




Åh, vill verkligen se den här filmen, visst verkar den gullig? :D

Vakna till en grå himmel

God morgon!! Vaknade för en liten stund sedan. Ska snart flyga in i duschen och fixa och dona med mig ;)
Ska möta Annie vid pendeln runt halv 11. Båda jag och hon ska göra svenskkaprov. Efter det tänkte vi luncha tillsammans, lät på henne som det skulle bli sushi idag :D

Efter sklan ska jag åka direkt till solariumet och sola. Efter det blir det hem och städa. Kanske även ska möta upp mamma på stan för att fixa lite saker, får se om jag orkar det då!! Sen ikväll blir det att fixa naglarna och sova tidigt.

 

Är grymt trött idag, trotts att jag sov igår på dagen och dessutom kunde somna på kvällen, weird!?!

Aja, nu ska jag som saggt flyga in i duschen, ciao

z39961574.jpg Umbrella image by Lily796731


Trött på pluggandet

Nu ger jag upp pluggandet. Det går inte mer!!

Ska istället ta och lägga en ansiktsmask, borsta tänderna och fixa lite med naglarna. Sen blir det sängen som gäller.

Jag hoppas på sol imorgon, skulle vara så underbart!!!

4065464497_2b8297f7e7_large.jpg fashion image by kandikakes91


Veckans planer


You've gotta a lot of lot of nerve, coming here when I'm still with him

Hej mina blogglovers!!

Skulle som sagt plugga idag men råkat somna gång på gång. Nu får jag ta mig i kragen och börja rå plugga!!
Jag är sådär äckligt söndags seg idag ni vet? Hemskt!! Kommer säkert inte kunna sova alls ikväll :(

 

Whatever, Hurry Hurry måste plugga!! CIAOOOO

btw, haha jävligt många stavfel i inlägget innen... Orkar inte ändra!! ;)

 

wallet1.jpg fashion image by bubble_butt900


Yesterday, I still smile

Hello people! Kom hem för en liten stund sig. Känner mig trött och sliten, vet dock inte varför. Kanske för sen läggdags igår och för tidig uppstigning idag(?)

 

iaf så vad som hände igår...

 

Jag och Matilda gick ut för att äta. Vi fick sällskap av Edward, Nour (Erik) och några :D Hade skit trevligt! Var med typ hela kvällen. Skulle med dem till deras kompis men sen efter ett antal minuter stående i regnet (dygnsura) så bestämde pojkarna sig för att åka på fest i Sätra. Jag och Matilda kände inte för det utan åkte hem till henne igen och la oss i Tv rummet och kollade på New Moon. Dock så somnade jag efter någon minut, så såg inte så mkt.

 

Idag... Vaknade runt 9 tiden precis som planerat. Åt god frukost medans vi kollade på TV (så som vi alltid gör) Sen skulle Matilda och hennes familj till kyrkan för hennes lill sis skulle ha sin kofna today ;) Mamma och pappa kom och hämtade mig och vi tog en sväng till Täby för dem skulle köpa matta höhö.

 

Nu är jag trött och tänkte ta en tupplur på högst en timme. Sen måste jag sätta igång med pluggandet. Har ju prov imorgon!!!

 

Skulle egentligen träffat Alma idag på dagen och hade planerat att senare träffa Ed, Nour och tilda men blir tyvärr inget jag hinner idag :(


Både jag och matilda hade självklart med oss kamera igår men glömde bort det totalt så blev inga bilder :( To baad!!



Gammal bild på mig och Tilda


On my way out

Dags att börja packa ihop alla mina saker och dra sig sakta till Matilda. Vi hörs imorgon gullefjun :D

 

Hoppas ni får en bra kväll!!



Can't be tamed

 

Älskar Miley Cyrus nya låt!!


Ett halvår idag med älsklingen.



love-1-7.jpg thiss image by Neytiri_99

1f2a4e5eac2d655dfeadbc81b2a325af.jpg Love Sayings image by earlsworld70117
sayings-1-1.jpg love quotes image by james_1622

Whats going on right now.

Sitter hemma och pluggar, faktiskt gjort det hela dagen typ. Mamma va super söt och kom hem med lite "presenter" till mig. Fick 2 par nya söta tygskor (ett par vita och ett par aprikos) Fick nagelkräm, nailart penna och en ansiktsmask. Love you mama!! :D

 

Kom nyss ut från duschen. Ska snart sminka och klä på mig. Runt halv 7 åker jag till Matilda, sen får vi se vad som händer :D

 

Whatever nu ska jag hitta något att ha på mig, I have no idea!! :(

 

hellz22.jpg Photography image by skittlezs_092


Mama Do



All the things a girl should know
Are the things she can't control
All the things a girl should know
Are the things she can't control


En fredags kväll i maj när jag bara vill bort härifrån

Då har farmor och farfar åkt tillbaka till malmen och jag sitter nu inne på mitt rum. Funderar på om jag redan ska krypa ner i sängen. Pappa sover redan och Sara och mamma sitter och pratar i köket (som vanligt).

 

Har huvudvärk...Vill vara hos älsklingen. Vill att han ska hålla om mig sådär mysigt som han alltid gör. Vill vakna brevid honom imorgon och känna mig lyckligast i världen.


Då kändes det bra

För en stund tyckte jag faktiskt om dig. Det kändes faktiskt bra. När vi satt där medans det skymde med varsitt glas vin i handen och skrattade med dem andra människorna. Hörde musiken i bakgrunden.

 

Ja, då kändes det faktiskt bra.

 

569077_secretgarden.jpg fashion inspiration image by Ellaa__


Head down, I face the ground

Är hemma nu. Va en snabbis i stan med Annie och mötte upp Ola, John, Max och Joel. Var väl sådär kul hehe. Åkte sen och mötte mamma i fridhemsplan för att köpa min jeansjacka och mat. Är nu hemma och ska umgås med min farmor och farfar. Skulle hellre vilja åka till älsklingen, fan va jag saknar honom :(

 



Imorgon har vi varit tillsammans i ett halvår. Älskar dig över allt annat robin!


Tankar.

Jag brukar ta bussen ut från stan. Bort från bilar, röda, gröna gula ljus. Bort från alla oljud. Jag brukar åka till klippor, hav och tystnaden. Tystnanden min bästavän. Den enda som lämnar mig ifred, som låter mig få tänka.

Jag brukar sitta och låta tårarna bilda ringar i vattnet. Jag brukar gråta i min ensamhet. Kan sitta där i timmar och andas in luften i mina lungor. Då känns det som om du är där. I stan vågar du aldrig komma nära, det är som om du är rädd för allt liv som finns där. Men vid havet, vid tystnaden brukar du komma och smeka mina kind. Det är dem bästa stunderna.

Ibland har jag med mig blommor som jag slänger i vattnet. Jag ser hur dem flyter, försöker hålla sig ovanför ytan. Hur dem tappar alla färger och blir livlösa. Precis som du.

När jag åker hem så lämnar jag dig kvar ute vid klipporna och tystnaden. Men om nätterna när jag ska sova så är du där igen. Då ligger du brevid mig så tyst. Du säger ingenting, men det behövs inte. Du brukar trösta mig när gråter. Vagga mig fram och tillbaka tills jag somnar. I mina drömmar finns du ibland. Men då är du fortfarande i liv. Där finns inga tårar.

Men varje morgon när jag vaknar så är du borta igen.
Alla dagarna flyter ihop, det finns inte namn för dem. Det är en enda lång rad av dagar som jag måste ta mig igenom. Det känns som om jag väntar på att du ska komma tillbaka, men jag vet att det aldrig kommer hända.

Jag känner mig osynlig, ensam och grå utan dig. Kanske är det för att ingen förstå att en del av mig försvann när du lämnade mig. Jag blev färglös, men kämpar för att hålla mig ovanför ytan.


©


Work work work work...

Japp, plugg är det enda som gäller för mig nu ett tag framöver. Har ju bara mig själv at skylla för det iof.

 


Remember my name, you'll be screaming it later

15.jpg 21 image by Kinsaban


A girl's just as hot as the shoes she choose


beatles.jpg 19 image by Kinsaban

orange.jpg 06 image by Kinsaban


greenboots.jpg 09 image by Kinsaban


fashion-1.jpg fashion image by iloverony


Punks not dead

Är hemma igen nu. Efter skolan så drog jag och Annie till stan. Vi satt och glassade i solen, hon med en brownie (ofc hehe) och jag med en chai :D. Vi satt i kingsan och hade mysigt!!!

 

Efter det åkte vi hem. Men jag drog nästan direkt ut igen. Skulle ut oh äta på det gamla vanliga indiska resturangen ;) Stammis fan!! hehe

 

Nu ska jag plugga lite :D hehe , jag är så duktig!! Hörs later!!

 


My Weekend


A dress can bring back so many memories....

Åh just nu flyter livet på sådör perfekt som det kan göra ibland ni vet?

 

Mår faktiskt super (mitt humör går väldigt i vågor, om en minut kan jag vara på botten) hehe.

 

Har hunnit plugga så jag kan stencilerna nästan helt utantill. Satt ute på balkongen och gassade i solen medans jag pluggade. Så mysigt med sol!! :D

 

Har även hunnit med att träna lite. Gjort 100 situps och sprungt en runda. Känns så skönt :D Efter det duschade jag och har nu tagit på mig lite små sommriga kläder som pricken över i:et på dagen.

 

Hehe blev den blommiga klännigen jag hade på Joris studens, samt svart kofta, skinnjacka, strumpbyxor (för kallt för barbent tycker jag) och mina tygskor. Soo fresh!!

 

hehe älsklingen älskar den klänningen ;) ...

 

Nu tänkte jag sätta mit på balkongen igen med svenskapapprena och hårdplugga lite till. Jag är så stolt över mig själv :D hihi

 

HAHA kollade bilder från Joris student (på tal om min klänning) Fan va roligt jag hade den kvällen :D



haha jag och älskling



Åh älskar den här bilden :D Jag, bästis och älskling





Jag och världens sötaste morfar, love him!!


Study

God morgon på er!

 

Today is it sovmorgon. Eller aa, tar lite egen sovmorgon. Fick reda på att det är prov i samhäll nu på förmiddagen och det hade jag totalt glömt bort. Så ska vara hemma tills lunch och plugga svenskaprov och försöka få göra det istället :) Skulle vara skönt att bli av med den gamla resten!! hehe har ju en del. Måste skärpa mig!!!


Nu har jag inte tid för er mer, måste plugga!!

IMG_2997.jpg fashion image by clickhere122


My way to say good night

Det här får blir sista inlägget för idag- Ska nämligen slå alla med häpnad och plugga lite ;) Ska först borsta tänderna och så men efter det ska jag läsa igenom några svenskapapper och skicka över lite bilder via mailen som är till ett skolarbete!!

 

Ska kanske börja med hemstudier istället, skulle vara perfekt för mig!! Tycker bäst om att plugga på egen hand.

 

Well, God natt på er!

 


Devon Aoki

DevonAoki3.jpg devon aoki image by magdagie

DevonAoki09.jpg devon aoki image by backpackpromotions


DevonAoki20.jpg devon aoki image by nightwolf2008


idleaf.jpg devon aoki image by shaneen_album


Paramore

Picture of Bregje Heinen

21.jpg whore. image by sickestkidd_00

 

 


Löften är till för att hållas.

untitled-1.jpg fashion photography image by yellow4377 

big_1881351.jpg Promises Mean Eeverything image by Neytiri_99


Eclips

Gud vad jag längtar
twilight7.jpg Twilight image by KelseyMaxfield89


The Hills and The City

Sitter och tittar på The Hills  och The City nu. I just love it!!


The Hills.



The City

 


Popular and glamourous, we love ourselves and no one else

Är hemma från skolan nu. Har migrän och är sjukt trött i kroppen. Så ska nu gosa ner mig i sängen och titta på film. Mamma har lovat att köpa godis till mig, haha jag måste sluta äta så mkt godis men idag tycker jag faktiskt synd om mig så då får jag äta det ;) Men sen kör jag på super nyttigt!!! I promise :D

43.gif fashion image by pebsone


There is a feeling inside that tells you it's a forever

wildfox.jpg fashion image by pebsone


NYC MET Gala

Chloe Sevigny

Chloe Sevigny, som i vanliga fall brukar göra fullträff, men når inte hela vägen fram den här gången.

Nicole Richie

Nicole Richie, lika snygg som alltif!!


Jessica Biel och Justin Timberlake

Jessica Biel och Justin Timberlake, super sweet!!

Jude Law och Sienna Miller

Jude Law och Sienna Miller, snygga!!

Eva Mendes

Eva Mendes i en härlig klänning där hon visar sina fina kurvor!!

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker i en drömklänning!


Anne Hathaway

Anne Hathaway i en riktig prinsessklänning




Kate Bosworth

Kate Bosworth är snygg med öppen rygg!!






Katy Perry

Min personliga favorit Katy Perry!!


Street lights glow red, green, and yellow too

Kom nyss hem från en lång dag på stan (iaf så kändes det långt)

 

Jag mötte iaf upp Annie. Vi hade ganska så tråkigt med tog sen våran hink och åkta till Dani och Kamrans skola typ 2 stationer bort från stan.

Honestly... det var väl inte så jätte kul faktiskt så vi drog ganska så fort igen!!

Åkte tillbaka till stan träffade John och Berry. Ganska trevligt. Lite senare så drog Berry så vi va kvar med John, Ola, Robin Zakki becka och några (haha minns inte namnet på alla)


Sitter nu hemma och är skit trött. Helt slut faktiskt. Och hungrig....



What you waiting for



Take a chance, you stupid hoe
What you waiting for?
What you waiting for?






Oh no drama!!

Jag bestämde mig för att locka håret lite i morse. Efter inlägget innan blev jag sugen på att göra sådana lockar. Skulle försöka med en rundborste....I regret!!

 

Allt slutade med att håret fastnade i borsten. Stog i kanske en timme panikslagen och försökte få loss håret. Trodde jag skulle få klippa av hela håret faktiskt!!

 

Så nu är mitt hår istället en ruffsg boll med massvis av tover... MEN jag behövde inte klippa av det :D


Nu ska jag försöka reda ut dem här toverna innan jag måste dra till skolan. Skönt att jag har sovmorgon idag så jag har gott om tid på mig!!


Såhär ville jag ha det...




Såhär blev det...




Pem Pem likes: Glamour lockar.

 



Jessica Simpson



Lindsay Lohan



Ashley och Mary-Kate Olsen


Ed Hardy

Såg bilder på Emmelist blogg och blev riktig sugen på en sådan här dräckt!!!



Nice, visst? :D


Party in the USA



Bra start på dagen.


"I'm scared," she whispered

1174059913_f.jpg Girl image by Electricdrama13

thz78210598.jpg im in love... image by Neytiri_99


One day I'll fly away

angelx.jpg angless r cute image by P0lKAD0TRAiNB00TS_

 



I follow the night
Can't stand the light
When will I begin
To live again?

One day I'll fly away
Leave all this to yesterday
What more could your Love do for me?
When will Love be through with me?

Why live life from dream to dream?
And dread the day when dreaming ends

One day I'll fly away
Leave all this to yesterday
Why live life from dream to dream?
And dread the day when dreaming ends

One day I'll fly away
Fly, fly away


I want to run away from this place

7wsw3tw.png Retro image by Hollywood-Anonymous


What a terrible day

Är hemma igen nu. Skulle först träffa Joel men han weird så blev inte så. Träffade almssan och krille istället.

Vi gjorde inte så mkt, men allt slutade på sjukhuset. Lyckat! hehe

 

 

Nu ska jag lägga mig och vila. Är skit trött.

 

retro.jpg RETRO image by love93_10


On my way downtown

Kom nyss hem, fint väder har det varit idag  :D me like!!

 

Mina möbler har kommit idag, finally!! Det blev bra, men känns som jag fortfarande har lika mkt skit kvar :( aja, får se vad jag ska göra av allt!!

 

Nu ska jag till Medis och möta Joel. SKa kolla på hans basket träning. Vet inte riktigt när jag kommer hem men blir nog inte allt för sent  :D ciaaooo

normal_ellenvonunwerth3_003.jpg girl image by MissSunshiine

 


Tog bussen bort från stan, ville komma till klippor och hav

2uiyl38.jpg girl skater fashion image by Evangeline000


Good Morning

beautiful-1.jpg GOOD MORNiNG BEAUTiFUL! image by strawberryxkiss2

me.jpg MEGAN FOX image by giovenegas


Veckans planer so long


Lindsay Lohan

lindsay-lohan--.jpg lindsay lohan image by davidsen_photos


lindsay-lohan.jpg lindsay lohan image by theresayuhas

Fashion.jpg quotes and sayings image by jessica_xox_2009


Jag älskar dig mest av allt älskling.

Lämna mig aldrig. Resten av mitt liv vill jag leva med dig.

Robin.gif Glitter name image by R_Horton


Naked



I got my clothes but I can't really Feel them on
Oh no
Whatever I do
I'm naked
I'm naked
Without you


It was you, who chose to end it like you did

Då var jag hemma igen efter en helg hos älskling. Är på riktigt dåligt humör just nu. Hur kommer det sig att jag varje söndag är på piss humör?!?!

 

Ikväll tänker jag bara vara hemma för mig själv. Kommer nog inte bli mkt till bloggning för är så j'vla less just nu!!!

 

 

bitches.png ! image by heaatherxlove


RSS 2.0