Love is a losing game


Idag är...

Som vilken annan jävla dag.
Redan skoltrött.
Började halv 9 idag med historia i 3 timmar, sounds nice huh?
Efter det lunch med Zandra och sen svenska.
Efter det åkte jag till Vårberg och träffade älskade Jori Pori :)
Vi gick en liten promenad och hade trevligt.....typ.
Ska sova snart, är tröttig :)

puss// E

Friday

Slutade plugget redan vid 11.40 idag. Nice lr vad? ;)
Gick och käkade med tjejorna och vi träffade Freja. Som imogon åker och pluggar i London i ett helt år! Kommer sakna den tösen galet mkt! Blev en del tårar och mycket kramar.
Efter det åkte jag in till stan...skulle köpa mina älsklings skor...men mamma övertalade mig att vänta så det var ganska så onödigt...tänkte vänta på Jori i stan men han va seg. Mötte Zandra och hennes polare som va runt på stan och shoppade. Tänkte sen vänta lite på pojken min men han var seg som vanligt så orkade inte stå och vänta i timmar på honom. Åkte hem och höll på att somna. Jag och Jori bestämde att inte ses iaf...boring. Men men får ju träffa honom imorgon på kräftskivan på hans gård :)
Under den korta stunden i stan hann jag iaf köpa kastanjvattnet som Matilda Goude snackade om! :D
Ska nog ta en tupplur nu och sen bestämma vad man ska ha med sig att äta imorgon..hehe.

xoxo // E ♥ A

LÄS!!

Ångest..Usch. Känner verkligen att jag inte duger just nu. Antar att jag bryr mig för mycket om vad andra tycker och tänker om mig. Det har jag alltid gjort, men med åren har det blivit mer.
För vissa kanske det låter fånigt, och för några av er andra så kanske ni känner samma sak.
Det är så ofta folk får fel bild av mig. Och det roliga är att dem kan få så olika bilder av mig.

Vissa tror jag är en dum brud som innan kallade sig Emma Med Melonerna på facebook. För alla er där ute som har stört sig på det så ska ni nu få veta att det var ett dumt litet vad som jag råkade förlora och "staffet" var då att jag skulle heta just Emma Med Melonerna på facebook...men varför att ni ens orkar kommentera det?

Andra tror jag är blyg tyst tjej som oftast anses som ganska tråkig. Skillnad från vad kategorin ovanför tror eller hur?
Men för er som tycker det här så ska ni veta att jag är en ganska rädd tjej som har varit med om mycket mer än vad ni kan ana. Hårda vindar och tider har skapat en ganska rädd och osäker tjej. Men om jag är blyg och tråkig enligt er...så är anledningen att jag helt enkelt inte litar på er eller kan vara mig själv med er. Är rädd för att ni ska dömma mig om ni ser mitt riktiga jag. Och ni ska bara veta hur långt jag har kommit. För några årsen kunde jag inte vara mig själv med någon! Då var jag blyg, tråkig och grå. Men jag har utvecklats och tur är väl det?

Sen har vi dem som tror jag är den där super glada tjejen med sämsta (eller vad då jag tycker bästa) humorn.
Skrattar högt med sitt speciella skratt alltid ler och får alla i sin omgivning på bra humör. Hon som inte ser några problem, hon som aldrig faller hårt. Hon som alltid har sitt humör i behåll. Hon som bubblar av skratt och lycka. En lycklig och problemlös tjej som även kan få andra att se lättare på sitt liv genom ett skratt.

Den fjärde ni tror jag är, en kaxig liten tjej som bråkar och skriker med ett häftigt humör, som blir arg för det minsta illa fel du gör.

Och nu den sista..Den deprimerade gråa tjejen som aldrig ser ljus som lider av en evighets depresion som gråter skär sig vill dö och blabla vet inte vad jag nu hört för knas.

Men till alla er som har placerat mig i något av dem här facken lyssna noga:

Alla kommer med korkade kommentarer och för att jag är blond behöver man inte vara dum..billigt sagt tycker jag. Blond är just en hårfärg och har inget som helst att göra med hur smart eller korkad man är. Och mitt förra namn på facebook va endast ett vad jag förlorat och inget som helst seriöst i namnet.
Jag är blyg ibland om jag inte känner den jag är med, jag kanske är tyst för jag är rädd för att säga fel, för jag vill så gärna vara perfekt eller iaf duga i dina ögon, och helt ärligt så tror jag inte att jag gör det så anser då att det är bäst att hålla käften. Om jag är blyg och tyst så är det för att jag inte litar på människan i fråga...och jag har säkert all rätt till att ni inte vunnit min tillit.
Jag är ofta glad när jag är med mina vänner, dem får mig att må bra och stärker mitt självförtroende. Jag har roliga underbara vänner, så inte konstigt jag skrattar. Vem skrattar inte åt saker man tycker är roligt? och visst kan man tycka att jag verkar tycka att allting är roligt när jag skrattar som mest..men bättre skratta än gråta...eller vad säger ni?
Jag kan vara kaxig ibland men det är bara ett försvar. Jag kan bli riktigt arg ibland skrika och vilja slå någon. Men om sanningen ska fram så är jag verkligen usel på att slåss och tro mig..dem rätta orden kan såra mer än slag. Om någon snackar skit eller är otrevlig mot någon av mina nära och kära kan jag omöjligt stå och lyssna och bara acceptera det dem säger. Jag står upp för dem jag älskar.
Och sen till sista då... Jag kan vara ganska deprimerad ibland men vem har inte varit nere någon gång i livet?
Om ni vetat vad jag gått igenom så kanske ni skulle kunna förstå mer varför jag är den jag är. Men jag tänker inte blotta min själ helt och hållet på en blogg och säga allt jag varit igenom. Ord kommer inte kunna beskriva det. Om jag säger skulle ni inte kunna förstå och dessutom så angår det mig och ingen annan.

Så kära läsare, sluta placera mig i något fack. Som ni ser är jag som dem flesta andra människor på den här jorden. Lite av varje. Ibland är jag arg, ibland ledsen och ibland glad. Thats life I guess. Om ni dömmer mig innan ni ens känner mig...vad kan det då beror på? ett tråkigt liv så att ni ens orkar kommentera mitt humör och allt jag gör. Tråkigt för er men låt det snälla inte gå ut över mig.


Skola idag...

...igen. Är skit trött, men fredag imorgon sen är det helg. På sista lektionen (Design) höll jag på att somna flera gånger...inte bra. Efter skolan åkte jag och träffade mamma i stan (igen). Köpte ny parfym till mig och tuggade runt. Åkte sen hem och blev sittandes framför den här apparaten. Ska snart käka och efter det blir det dusch och sen sängen. Imorgon går jag typ 2 timmar i skolan sen slutar jag. Om jag hinner så ska jag försöka hinna träffa Freja en snabbis innan jag träffar Jori. Freja åker ju till London på lördag och bli borta ett helt år!! Kommer sakna den tjejen<3

Nästa vecka börjar sången...äntligen. Mitt leverbröd...or something.

Måste städa nu för imorgon kommer mäklaren och tittar på lägenheten. Ska bli skönt om vi flyttar från den här skithålan!!


xoxo // E


:)

När pengarna kommer ska jag äntligen köpa dem här snyggingarna!



Onsdag

Bra dag idag!

Skolan va nice. Hade sömnad nästan hela dagen förrutom sista timmen som va kultur och stilhistoria! GÖTT :D
Efter skolan åkte jag direkt till Yesmina och va där typ en timme. Sen åkte jag in till stan och träffade mamma. Vi gick runt och kollade lite i butiker och små snattrade. Sen åt vi middag på vårat speciella lilla wok ställe :) mys<3
Efter det åkte vi hem och tog det lugnt. Pappa är ute med sina grabbar ikväll så blir en girls night idag. Perfect!

Jag älskar dig mamma<3


xoxo// E

Today

Lång skoldag idag, men ganska kul faktiskt.
Hade lära känna dag med ettorna. Våran grup hade såpatwister, vilket vi i våran grupp uppskattade. Vi hade iaf väldigt kul och i slutet liknade det mer ett vattenkrig. Men ettorna verkade inte gilla det...ville inte bli blöta or something. höhö.
Men hela twisterspelet blev förstört för all färg försvann med såpan, så när sista gruppen kom till oss vad det endast en vit duk kvar av spelet. Så vi satte oss i en ring och snackade lite, trevliga people var det vill jag säga!
Efter det gick vi och käka. Blev fett trött efter maten. Har ju inte kunnat sova bra på över en vecka nu. Måste göra något åt det! Men iaf, årets första MKO var idag, kändes bättre än förra året, och årets första sömnad. Ska sy byxor nu vilket ska bli skit kul :D. Efter plugget åkte jag och Zandra till stan. Hon skulle köpa lite skolsaker och titta lite efter nya kläder (till skillnad från mig hade hon fått pengar). Sen åkte jag raka vägen hem och käkade. Försökte att inte somna efter maten så att jag förhoppningsvis kan somna ikväll istället...
Börjar halv 9 imorgon så är time för bed.

Jag måste sluta snacka svengelska, jag vet..


God natt cuties!

xoxo // E


Sober...


A<3

     

Felet med mig är att jag helt enkelt inte litar på dig.
Men allt jag vill är att vara med dig.
Jag vet nu.
Jag vill vara med dig,

Home from school

Okej då va man hemma från första dagen i plugget. Ångrar att jag inte bytte linje och skola... menmen my mistake.
Ganska slapp dag va det. Vi planerade vad vi ska göra för "tillsammans övnigngar" med dem nya ettorna imorgon. Min grupp (Zandra,Julia,Akkiz,Melanie,Dinkel och Ioanna) ska ha twister med såpa..ettorna kommer hata oss :)

Efter skolan idag så åkte jag till stan med Zandra och kollade runt lite. Senare kom mamma och jag gick runt lite med henne. Blev inte mkt shoppat men några tröjor iaf :) Hon gillar inte legginsen jag vill ja </3.
Vi köpte lite saker till skolan också som kalender och annan tråkig skit, men det behövs!
Ska käka nu sen blir det väl hopp i sängen. Är väldans trött.

xoxo// E ♥ A

Back to school

God morgon! :D
Blev väckt typ 20 i 8 av mamma. Låg i sängen och drog mig lite sen hoppade jag in i duschen.
Som vanligt så va jag Joris lilla morgonklocka, hehe.
Snart ska jag knata till bussen och dra till plugget. Har saknat alla flickorna i klassen ♥ så de ska bli kul att träffa dem igen iaf, annars kan jag inte precis säga att jag saknat skolan, men men.
Efter plugget blir det att vara lite med Zandra :) och efter det ska jag träffa mamma och köpa lite saker till skolan och shoppa kläder.
Aja, ska se till att inte komma försent redan första dagen genom att missa bussen. så ha en trevlig dag allihop!

xoxo// E ♥ A


!



Till Markus

A<3

     

Den här gången ska jag skita i vad alla andra säger.
För så länge han kan få mig att le så finns det ingen anledning för mig att lyssna på allt skitsnack dem säger.
När tårarna kommer, det är då jag kan börja fundera på om det verkligen är värt det.
Ska börja leva i nuet och nuet är han. Det håller inte föralltid men kan göra mig glad för en tid.

!

att skratta är att riskera att verka löjlig
att gråta är att riskera att verka sentimental
att sträcka ut handen mot en annan människa är att riskera att bli involverad
att uttrycka sina känslor är att riskera att visa upp sitt rätta jag
att leva är att riskera att dö
att försöka är att riskera att misslyckas
man kanske undviker lidande och sorg, men man kan inte lära, känna, förändras, växa, älska, leva
att älska är att riskera att inte bli älskad tillbaka
att hoppas är att riskera att bli besviken
men man måste våga ta risker, för den största risken här i livet är att inte riskera någonting
den som inte riskerar någonting, åstadkommer ingenting, ser ingenting, har ingenting och är ingenting
den kan inte lära sig någonting, inte känna någonting, inte förändras, inte växa, inte leva, inte älska och inte älskas
med dessa orden ska jag leva mitt liv
jag ska ta fler risker, jag ska leva, känna, förändras, växa, älska och älskas


thaha

tänkt på alla gånger vi tjejer har blivit nertryckta av killar, för dom menar att vi är det svagaste könet?


Men hör här:
* Vi kan blöda i en veckan utan att dö

* Vi kan ge mjölk utan att äta gräs

* Vi kan bli våta utan att röra vatten

* Vi kan få benlöst kött att stå



hur många killar kan egentligen det?


Gårkvällen..lång kväll

Tjjoohoo!
Kom nyss hem från Matte och Sebbe.
Kvällen började med att jag drog till Zandra där vi käkade och fixade oss lite :)
Efter det åkte vi och träffade Sunti och Krille i Hornstull. Vi hade tänkt gå till långholmen men dem vi skulle möta upp med var inte där. Satt på någon brygga på andra sidan stan höhö. Vi hittade inte dit så vi fick fråga om vägen. Vi frågade en snäll skånetant (Vilket Krille tyckte va förolämpande) men iaf, så sa hon att det skulle vara en "Vacker promenad" över bron. Så vi knatade. Det va...heh vackert :). Zandra, Krille och jag ville egentligen gå på rave men Sunti envisades att vi skulle gå till dem andra...så det gjorde vi. När vi väl hittade dem satt vi på bryggan och drack lite. Ganska mysigt faktiskt. Sen bestämde vi oss för att alla gå till långholmen. När vi nästan var framme så ville jag och Zandra inte längre vara kvar. Vissa av personerna hade blivit onödigt dryga tyckte vi. Så vi började gå mot tuben. Men då träffade vi Alexander den store och hans följeslagare Sebbe. Vi gick tillsammans till långholmen och hängde där ett tag. Men det va kallt och trist. Sen snacka vi lite med Sunti och Krille och bestämde oss för att vara med dem istället för Alexander med lila kläder...MEN det vart fortfarande tråkigt så vi alla gick och skulle käka..lr ah jag och Zandra va panka så det blev inte så mkt av det. Istället åkte vi och träffade Arre, Niko och några. Zandra tyckte inte det va så kul kanske...höhö men jag tycker alltid det är mys att träffa pojken min :). Efter det åkte vi till slussen och mötte Matte och Sebbe som precis kommit från krogen, lite halv lustiga sådär var dem. Vi åkte hem till dem. Snaggade Sebbe. Käkade och kollade på Batman. Jag gick och la mig i Eriks säng och kommer antagligen få både svininfluensan och Hiv nu. Aja, vaknade runt halv 12 av Zandras fina entree.
Vi åkte hem och nu sitter jag här. Ska bara ta det lugnt idag för känner mig ganska sliten efter går dagen.
Have a nice day everyone!

xoxo// E

....

"När jag blir frisk ska jag dansa på rosor och aldrig mer vara så oklok"

Goodbye


damn you



Jag är kvar.Livet går vidare.Bitch,här har du en krigare!


Från tiger till myra

...killar, läs detta & tänk er för. tror faktiskt det flesta tjejerna håller med om vad som står i denna texten.



Ord som ;hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle. Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt, men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss. Som in i helvete tar vi åt oss. Vi ältar det, vi pratar om det, vi tänker på det och vi skadar oss själva med det. Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade...' Det är såhär som vi blir utseendefixerade. Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen medstorm. Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen. Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet? Jo det är alla killar. Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem. Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt. Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. Man blir nåt bra, man blir någon. Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till. Vi tjejer vill vara med dom. Vi skulle inte säga nej. Inte de heller. Är det därimot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor. Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv. Och vet ni vad som händer mer? Joo, folk snackar skit. Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig. Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte. Inte ens player. Ibland vill man bara hångla med någon, men man kan inte. Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting. Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder. Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet. Killar kommer alltid vara finare än oss, stå där och snegla ner från vinnar pallen. Där nedanför står en tjej och gråter. Plötsligt börjar man ta dessa fåniga, dumma killar på orden. Jag kanske är ful? Jag kanske är tjock? Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer. Då kommer någon se mig. Så går det några månader. Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en vilsen pinne. Någon som har byggt sig ett eget helvete. Djävulen är väl en kille? Vissa börjar skära sig. Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort. Dom är där för alltid. Man lär sig hata dem. Man vill skrika men ingen orkar lyssna. Killar i grupp är fega. Ensam kille är svag. Varför är det så? Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra. Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror,

så de så

Gå inte och längta tills han ska höra av sig igen.
Det är att hoppas på för mycket.
Har du inga förväntningar kan du inte bli besviken.
Klandra inte dig själv om något går snett, lägg skulden på någon annan.
Det man inte vet lider man inte av.
Bli inte ledsen om du ser honom med en annan, bit bara ihop.
Ingen ska få dina kinder att bli våta av tårar, få dina ögon att bli röda och svullna,
få dig att skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut, du ska inte behöva gråta dig själv till sömns när han sover med ett lyckligt leende på läpparna.
Ingen ska få ta ifrån dig din stolthet,
Aldrig någonsin.


Yesterday,Today

Thjääbha!
För en gångs skull sovit gott. NICE!
Kom precis från duschen och ska fixa mig lite och käka.
Efter det ska jag till Zandra. Vi ska planera kvällen men det blir någon fest skulle jag tro.
Kanske också hinner träffa Arre en snabbis :) Miss him!
Matilda är på Gotland nu, men hennes överrskningsmiddag va verkligen toppen!
Sandra,Jori,Desire,Gustaf och Niklas va med och firade vilden.
Vi åt och sjöng och hade riktigt trevligt.
Aja, nu ska jag gör mig klar så att Zäta slipper vänta (a).
Trevlig dag alla!

xoxo//E

......

  


 

"en krigare slåss inte för att han hatar dem som står framför en,
utan för att han älskar den som står bakom en"


Grattis Matilda!

Vaknade redan klockan 8 idag...fast jag inte somnade förrän efter 3 i morse -.-.
Har tråkigt. Sitter och väntar på att Jori ska vakna. Om han inte vaknat innan 12 skulle jag väcka honom..höhö ett tag kvar.
Men vi ska iaf till stan och handla present till Matilda, sen ska vi möta upp med dem andra ha våran överraskningsmiddag för Matilda, som blir 17 år idag! Grattis bästavännen<3
Ska hoppa in i duschen nu så jag har något att göra iaf.
trevlig dag allihopa, extra min vän Matilda!


xoxo// E


falska vänner

Jag kan inte längre kalla er för vänner.
För ni båda sårar mig.
För han är jag en reserv ett andrahands val.
För henne gäller det att vinna och stå i centrum.
Tillsammans lämnar ni mig utanför ljuset.

...........

         Teddies don't hug back, but sometimes they're all you're got...



 


Seg dag

Vakna för bara en stund sen. Känns som jag kan sova hur länge som helst!!
Skulle träffat Zandra idag men jag är ju så seg upp ur sängen så vi betämde att vi ska ses imorgon istället.
Sitter fortfarande i pyjamas och kommer nog sitta så hela dagen. Ska inte ut idag så då kan jag lika väl sitta i dem här myskläderna :)
Nu ska jag ta en dusch och sen käka lite.
Ha en fortsatt trevlig dag everyone!

// E <3 A


Dagens



Bästa låten just nu för min del...

A




D
on't get me wrong.
Im not in love.


Fina dagar...

Fina dagar nu innan skolan börjar.
Igår var jag med Sofia, Hon gjorde fin fina flätor på mig. Var så stolt :D
Vi åkte sen och käkade middag i stan med några kompisar.
Efter det så åkte Sofia hem och jag va ensam kvar med mina bröder heheehe.
Va med Arre nästan hela kvällen. Jätte mys va det :) Sprang runt med mitt rosa paraply i regnet ^^
Runt 22 tiden åkte jag till vårberg och hämtade upp älskade Jori. Vi åkte vidare till liljeholmen och hämtade upp Matilda. Efter det tågluffade vi lite som dem luffarna vi är och efter det åkte vi till skärholmen och gick till statiol och satt där och snacka massa skit. Sen efter det gick vi mot skärholmen igen. Tuben gick inte förrän om 3 timmar så det såg ganska kört ut för mig och vilden, men så såg vi en nattbuss som vi sprang till. Sa hejdå till ponnyhesten och åkte till Sergels torg. Sprang runt där och letade efter en buss till danderyd. Efter kanske 30 min hittade vi en buss, som iof gick runt hela sollentuna också men men. När vi åkte via sollentuna kom vi att tänka på våran första ravefest med 2 vårberg pojkar.
Aja, sen var vi tvungna att gå hem till Matilda. När vi kom hem till henne gjorde vi massor med mackor och satt och käkade. När klockan va efter 5 någon gång gick vi och la oss. Ganska trötta...
Vaknade runt 12 idag. Matilda skulle till Desire och jag skulle träffa Arre..eller ah blev lite ändrade planer för mig och Arre men jag va med Sofia istället. Är trött så ska nog nana kuDDe nu ;) hehe.

xoxo//E

hehehehehe

YOOOOOO kära vänner.
Blir ingen kryssning för mig och frugan Zandra...om vi då inte ska bege oss till pantbanken först men det kände vi inte riktigt för. Men iaf så åkte vi till stan och kollade i lite butiker. Flickor ni måste hålla med mig om att det är lätt att kära ner sig i kläderna och skorna :D
Vi vart lite trötta så vi satt sen och CHILLADE lite, höhö. Sen gick vi till kungsan och träffade Arre och hans gang (töntar) hehee. Hela situationen blev pinsam för ingen jävel sa något så jag och zäta sa vi behövde sticka. Gav Arre sötet en puss på kinden och åkte sen hem till danderyd. Suttit och tråkat sen jag kom hem. Är skit trött men kan inte sova förrän matilda kommer hem från träningen. Vi ska talka in the phone först som varje dag :D.
Aja, finns inte mkt mer att skriva om denna alldagliga dag.
God kväll mina vänner!


xoxo// E

I got a thang for you


A<3



Det är proffsen som får kärleken att dö, snälla säg att du är amatör


BARA vänner

Jag vet. Man ska inte dra alla boys över en och samma gräns. Men det är lite konstigt att det alltid blir på samma sätt.
Iaf för mig.
Jag har haft och har killkompisar. Killkompisar som jag sagt mig stå nära. Tillslut verkar det från deras sida likna något annat än just vänskap. Om inte annars så märker man det när man säger det rätt upp i ansiktet: Jag vill bara vara din kompis. Han kan säga javisst, men ändå flörta som fan. Små saker som man lägger märke till bara.
Jag har en del regler när det gäller mina killpolare, dem måste ha det klart för sig att det är just vad dem är polare. Men jävlarna tycks fan inte fatta. Hjälper inte ens att stava det för dem. Antingen så är dem så egoistiska så dem lyssnar inte på vad man säger, eller (vilket jag tror det är) så ingår det i många killars vänskap lite väl mkt pillande och flörtande på "vännen". Hur många gånger har man inte sett hans sura min men vägrar att säga vrf?.
Allt syns iaf tydligt i slutet när han faktiskt inte lyckats fånga dig (för du har mer stolthet än han) då han har hittat en annan tjej, och helt plötsligt inte kan ses eller har tid för att prata...frågan är vrf? Vi är ju BARA vänner.


...

om du ser mig gå brevid någon annan, betyder det inte att jag älskar honom,

- nej, det är bara för att du inte ville gå brevid mig

..

om du ser mig skratta, betyder det inte att jag kommit över dig,

- utan att jag är så sjukt jävla trött på att gråta över dig..


om du ser mig leva livet, så är det inte för att jag vill få dig tillbaka,

- jag vill bara ta tillbaka det som du tog ifrån mig..


och framför allt..


om jag blir kär i någon annan, så är det inte för att jag vill göra dig avundsjuk,

- utan för att du aldrig gav mig den kärlek jag behövde ...


Ajajaja de e grönt

Damn! The voice igår vart helt crazy.
Knökat med folk, regn och tårgasbomb....låter mysigt va?
Nääe, jag jori o tilda gick redan innan konserten var slut.
När bomben slog ner följ även humöret efter.
Jori åkte hem medans jag o tilda väntade på Arre med Niko och några. Sen åkte vi hem och käkade och kollade film.
Idag var jag och tildis ganska så sena upp ur sängen. Men vi åkte iaf till stan och träffade Abbe och Niko bla.
Ska käka middag nu med träden.

// E

A

You didn't break me, but you did fucking hurt me!!!

I gotta feeling


Saturday Night

OOOH yeah, saturdag night är här. Ska på the voice med Matilda och Jori. Kommer antagligen bli toppen :D
Och älskade lilla Sofia Ling fyller 17 idag, ett jätte stort grattis till dig vännen :)<3 Hoppas du kommer gilla din present ;)
Ska snart åka hem till tildis och prööööva lite kläder och käka. Efter det åker vi till stan och träffar Jori och Ling.
Well, have a good night people!

//E

Friday

Åkte in till stan och träffade Zandra. Vi tog en kaffe och sprang runt och tittade i butiker på stan. Visst dör vi för klääder!<3
Efter det så träffade jag mamma som jag gick och shoppade med.
Köpte 2 nya jeans, 1 par nya skor, en skinnjacka, en jeansskjorta och en långskjorta. Åh älskar min mamma :D
Blir en shopping dag med mammi nästa vecka med (a) :)
Imorgon är det The Voice. Ska dit med Matilda och Jori :D
aja, nu ska jag kolla film med mina päronträd.
Trevlig kväll!

//E<3 A

<3


Zandra

love u

Jag tänker inte förlora dig igen.

Du är min andra halva som jag vägrar tappa, kommer du ihåg hur vi skratta ? 
hösten 2008 , kan ni fatta, jag hittade min soulmate,mitt hjärta, min styrka.
Utan dig så kommer jag aldrig få lycka, jag lovar dig med hela mitt hjärta och själ.
Jag ångrar varenda ett av våra gräl

Onsdag

Kom nyss hem från skärholmen.
Träffade Sandra (på kryckor), Jori och lill Hugo (Robban) höhö.
Vi hade ganska så tråkigt men iaf.........Sandra åt......såklart.
Åkte sen hem. Träffade mamma på tuben. Ska fixa lite för kvällen. Åker till Matilda om typ en timme. Vi ska på ung08 höhö -.-.

//E

mr



Tiden viskade förlåt.
jag tänker inte glömma dig,
även om det gör ont att minnas.


Tisdag

Idag var jag först hos Yesmina med mamma. Har saknat henne under hennes år i Paris. Gått och blivit mamma :')<3
Sen träffade jag Matilda. Vi åkte till stan och hämtade ut våra biljetter och sen sprang vi och shoppade. Träffade storebror<3.
Vi tog en sväng till tacobar (ofc) och käkade där.
Sen åkte vi hem till danderyd.
Ska ha filmkväll med mammsen sen :)

//E

In gods hands



I looked at your face I saw that all the love had died
I saw that we had forgotten to take the time
I, I saw that you couldn't care less about what you do
Couldn't care less about the lies
You couldn't find the time to cry

We forgot about love
We forgot about faith
We forgot about trust
We forgot about us

Now our love's floating out the window
Our love's floating out the back door
Our love's floating up in the sky in heaven
Where it began back in God's hands

You said that you had said all that you had to say
You said baby it's the end of the day
And we gave a lot but it wasn't enough
We got so tired that we just gave up

We didn't respect it
We went and neglected it
We didn't deserve it
But I never expected this

Our love floated out the window
Our love floated out the back door
Our love floated up in the sky to heaven
It's part of a plan
It's back in God's hands
Back in God's hands

It didn't last
It's a thing of the past
Oh we didn't understand
Just what we had
Oh I want it back
Just what we had
Oh I want it back
Oh just what we had

Monday

Träffade Sofia och Ellen idag.
Vi fikade och shoppade. En hel dag på stan med bara flickorna! Mys :)
Köpte väskan jag såg i Chicago, den va mkt billigare här så fyndigt alltså(Y)
Köpte nya jeans och en tröja. Verry nice!
Skulle dricka kaffe med Jori, men han kom på att han inte tycker om kaffe så nu sitter jag här ensam med mitt jävla kaffe!!
Ska väl snart sova. Finns inte mkt annat att göra idag. Ska upp tidigt imorgon dessutom.


//E

m

Önskar att allt kunde vara lättare än vad det är.
Du bönar och ber. Jag låtsas som jag inte ser. För jag orkar inte höra mer.
Jag vill. Jag vill så gärna vara i din famn och känna som jag gjorde innan.
Men jag kan inte lita på dig. Jag försöker. Men varje gång jag tänker tanken är det enda jag ser en stor mur,
med en varningsskylt där det står : Tillträde förbjudet.
I flera månader har jag kämpat för att glömma, för att lära mig hata.
Har övertalat mig själv att du aldrig älskade mig så som du sa. Jag har lyckats bra.
Du sa du hatade, du bad mig gå och dö. Du skrattade åt mina tårar. Och du log när jag låg på mina knän och bad.
Jag tog åt mig. Tog åt mig så mkt mer än du tror. Jag gömde det mesta för dig.
Till slut gömde jag mig. Ville inte längre höra dina hårda ord. Jag fick helt enkelt nog.
Jag älskar dig. Åh jag älskar dig. hatar att se dig lida såhär. Men med tanke på vad jag har lidit för dig, så kan du väl lida lite för mig? Tills jag hittat tillbaks till dig.


HEMMA

Kom hem från Väddö igår. Bara så att alla vet så har vi haft det underbart!!
När vi kom hem igår var jag skit trött, rätt i säng va det vetu;)
Nu ska jag åka och träffa Sofia, saknat henne!!
Skriver mer sen om jag orkar. Är skit trött, fattar inte vrf!


//E

love you


 

I hate the way you look at me when you know its not okey.
I hate when your holding me, cuz it feels like back in our days.
I hate to hear your voice , that sounds just like heaven.
Oh baby I hate the way your kissing me, so soft and gentle.
And baby I hate the way you can comfort me, and make all my problems go away.
I keep saying Im over you, but every time I see your face I deep inside of me know Im not. And I dont think I ever will. When I see you I feel the pain you made me feel last year. And all our memories going threw my head at once. I try to look away, but my eyes keep on searching for you. I try to kiss an other man to make you understand that there is nothing left for you here. But you dont understand, you dont really care. you just own me.


 


Footprints on my heart



You don't even hold me like you use to hold me,
And there's no way you could've meant all the things you told me,
I remember when you told me you'd never lie to me,
I can't believe I trusted you, I sacrificed my time and my heart.
I gave you my all and what you do,
you stepped on me, you walked on me,
And boy you left your
Footprints on my heart


LALA

Jag och Zandra spenderade natten i vårberg.
Storebror jagade mig i hela sthlm men hittade mig i vårberg där han fick sina nycklar. Ganska komiskt var allting.
Sen handla vi lite käk och dricka i centrum och sen gick vi förbi "cykelgänget", jag och Zandra kan dö får att få vara med där.
Framme i lägenheten satte vi oss och gjorde lite drinkar och hade mysigt. Vid 10 typ kom Jori över...eller a vi stod ute o snackade i typ 2 timmar. Sen har jag inte den blekaste aning vad som hände. Men jag vaknade halv naken i soffan och förstod att Zandra kastat ut mig från sovrummet. HEHE ni vill inte veta vad jag gjort.
Klockan 6 på morgonen ställde vi oss och bakade scones och drack Oboy. Efter det tog jag hand om disken och sen sov vi tills klockan va runt 11, då gjorde vi oss i ordning med bikini och stack till sätrabadet. Efter att legat och stekt där begav vi oss hem.
Har precis tagit en dusch och ska väl äta när mammsen komer hem, efter det blir det att packa, för imorgon drar jag ut till Sandras land på Väddö, men va lugna alla jag kommer hem på Söndag kväll och om någon vill mig något under helgen så finns jag alltid på mobilen ;).


//
E

xoxo

Jesus amalia, min storebror börjar bli lite arg för att han inte får sina nycklar. inte bra.
Springer runt hela lägenheten och leter efter min Lilla Svarta som jag ska ha ikväll.
Hittar den inte, men jag får väl fortsätta leta.
Runt 7 tiden så ska jag hem till Zandra i Hallunda och titta på henne när hon duschar..............
Efter det drar vi till Maries lägenhet i vårberg.
Vi ska ha lite mys där :) Jori kommer kanske över också en sväng. Jippie träffa hesten igen!!!
Mer vad som händer skriver jag imorgon :),

// EEEEEEEEEE


miss you


 

Tell me does she kiss
Like I used to kiss you
Does it feel the same
When she calls your name
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say, rules must be obeyed


Shattered


Att komma över

Åh, finns inte mkt som känns värre än att försöka komma över en kille.
Först byggdes massor med känslor upp och även om killen försvinner, så stannar känslorna kvar.
Du kanske till och med känner av dem mer, för du har inte kvar det du känner för.
Du har inte kvar den där killen som gav ditt hjärta ett litet glädjeskutt.
Nu, varje gång du tänker på honom gör det ordagrant riktigt ont i hjärtat. Det är inget glädjeskutt. Det är ett fram tvingat slag som slår hårt inom dig och får hela kroppen att skaka. Får hela dig ur balans.
Inte nog med att ditt hjärta är fyllt med killen, även så dina tankar och han lyckas inte försvinna.
Det gör ont att se att han lever sitt liv som vanligt fast ditt rasade när han försvann. Det gör ont att se hans namn varje gång han loggar in på msn eller när du kollar bland dina kontakter på mobilen. Du klarar inte av att lyssna när folk säger hans namn, men du kan ändå inte låta bli. Du klarar inte av att se hans ansikte, men du kan inte låta bli.
Det här är en svår fas vi alla någon gång i livet måste ta oss igenom.
Ibland glömmer vi aldrig någon riktigt. Smärtan kanske inte försvinner. Men det blir mindre tro mig. Ibland kommer du falla tillbaka, ibland kommer du gå stark. Ingen dag är den andra lik när känslorna tar övertag.
Du kommer aldrig att glömma, det enda du kan göra är att gömma. Göm dina känslor så djupt in du kan.

Tisdag

Damn är trött..helt slut.
Upp tidigt åkte till doktorn, zandra hjärtat var snäll att hänga med<3
Efter det köpte vi varsin kaffe och lite pick nick. Vi satte oss vid edsviken och myste.
Efter det skulle vi till Tensta. Men först åkte vi till sollentuna och därifrån vidare till Tensta där vi fixade lite saker för morgon dagen. Ska ha lite trevligt i lägenheten.
Efter det så åkte Zandra och jag hem.
Och är nu så trött att jag nog ska gå och lägga mig.
Nattinatti

<3



En underbar låt som säger orden man aldrig fått ur.

Lite mera sanning

Egentligen...allt är så mkt lättare än vad vi tjejer gör det till. När vi vill ha en kille så visar vi det. Vi ringer honom, Vi smsar honom. Vi vill vara med honom och drar oss inte för att träffa honom. Om vi inte har tid så skaffar vi det. För vi gillar den där killen och inget är för jobbigt att göra för honom.
Ladies, tyvärr måste jag säga att killarna är mer lika oss (Ta det inte som en förolämpning tjejer,menar inte att ni är svin)
Vad jag menar är att om en kille verkligen gillar dig så kan han inte hålla sig borta. Han ger allt. Om han verkligen vill. Om han säger att han glömmer ringa, så är det samma sak som att glömma dig. Glömmer han dig så gillar han dig helt enkelt inte. Frågar han inte fall ni ska ses så är det för att han inte vill ses. Men när du frågar vågar han inte säga sanningen. Killar är för fega många av dem. Man ska såklart inte dra alla över samma linje, men alla jag varit med har gått under just den här linjen. Så nu har jag erkännt för mig själv att dem här killarna faktiskt inte har gillat mig. Dem har inte hört av sig och dem är ofta för upptagna för att hinna träffas. Bullshit. Det är ju skrattretande hur fega dem är som inte kan säga rätt ut : Jag gillar inte dig.

Just it

Det gör ont att se ditt namn.
Det gör ont att du lever ditt liv precis som vanligt, när mitt har rasat.
Saker jag lovade mig själv att säga som jag aldrig sa.
Jag håller fortfarande tyst.
Säger inte ett ljud.
Men egentligen är det så mycket jag vill säga dig.
Jag är inte tillräckligt stark för att säga som det är.
Försöker att få fram mina ord, vill skrika så du förstår.
Men i din närhet blir jag stum.
Jag lyssnar och ser.
Jag har hört vad dem säger, och nu ser jag din rygg.
Och jag ångrar nu att jag lät dig komma så nära.
Skulle lyssnat på vad dem sa.
För dem hade rätt.
Du svek mig.


Söndag/Måndag



Tjollahopp, livet flyter på I guess.
Kom nyss hem från vårberg. hah.
Igår på dagen var jag först med Sofia och Sue, kul som vanligt!
Sen åkte jag hem till Zandra i Hallunda med grill och korv. Vi fixade oss lite sen drog vi vidare.
Skulle först ha åkt till Gabbe och krökat men icke så nicke det orkade vi inte.
Vi åkte till stan för att träffa Sofia igen.
Skulle sen åkt till Liljeholmen på fest där, men vi gick och åt istället.
Efter det så åkte jag och Zandra hem till Maries lägenhet i Vårberg där vi satt på ballkongen och grillade korv, drack och hade mysigt :) Sen gick vi in och kollade på Beck tills vi somnade.
När vi vaknade så tog vi te och kakor (fanns nästan inget annat hemma), och sen gick vi till skärholmen och tog tuben åt varsitt håll. Hon mot Hallunda och jag mot Danderyd.
Saknar syster!!

Dagens.....................................



Om du läser, Om du ser, Om du fattar... den är till dig...

blabla

Vaknade vid typ 2 idag av att mamma ringde. höhö.
Hela familjen är i uppsala för att hjälpa Sara flytta. Kommer sakna henne trotts allt. Funderar på att åka över till henne ikväll men får se...
Annars blir det inte så mkt idag, regn, tråk,
Imorgon ska jag och Zandra ha "Girls Night Out" kan knappast bli bättre :'D
Om det är fint väder ska vi grilla och lira några bira...femenint javisst!!
Får se vad som mer händer men vi kommer nog hitta på massor med kul, som alltid!
ajajajaa allt för idag mina vänner.


//E

...



The doctor said
"Come back again next week I think that you need me"
All she did was cry she wanted to die
"Doctor when can you see me?"
There's a guy out there seems like he's everywhere It just ain't fair


RSS 2.0